Draken

Zwarte Draken

Zwarte Draken worden vaak verkeerd begrepen. Men ziet ze vaak als het kwaad.
Echter de zwarte draken geloven in rechtvaardigheid en wraak. Ze waarderen waarheid en vrijheid. Deze draken verschijnen wanneer u behoefte heeft aan een beschermer. Als ze zich eenmaal aan je bekend hebben gemaakt brengen ze vaak een groot aantal jaren met je door. Zwarte draken komen uit grotten en spelonken. Bedank ze met de geuren van wierook.

Kristal Draken

Dit is een vreemde soort draak. Ze komen vanuit de droom werelden. Ze gedijen op verbeelding en wensen. Kristal draken zijn vaak de muzen voor de schepping. Bedank ze met een verhaal of tekening.

Gouden Draken

Gouden draken hebben een grote vorm. De energie van een gouden draak komt vaak over als een gevoel van verveling. Ze kunnen je vaak helpen op het gebied van kennis en geld. De gouden draken laten zich vaak zien in de momenten als je op moet passen of als iemand meer bescherming nodig heeft. Ook verschijnen ze vaak als je op zoek bent naar verborgen kennis. Het liefst worden ze bedankt in een gift van geld of een glinsterend voorwerp. De gouden draken ontstaan uit mijnen en vergeten plaatsen.

Groene Draken

Groene draken maken deel uit van de elementaire basis van de aarde.
Ze verblijven in de bossen en kunnen je helpen om verder te groeien of om terug te keren naar het oorspronkelijke zelf. De draken blijven gemiddeld 10-15 jaar bij je.
Bedank deze draken met bloemen, planten of zuivere grond uit een bos.

Rode Draken

Rode draken zijn de meesters van de bergen en maken deel uit van het element vuur. De rode draken blinken uit in genezing, zowel fysiek als emotioneel. Ze bewegen zich voort op de wind. Deze draken worden nog regelmatig waargenomen als ze over de bergen vliegen. Bedank deze draken met kristallen

Skelet Draken

De skelet draken worden vaak verkeerd begrepen en gezien als een teken van dood of kwaad. Deze draken staan voor voltooiing in al zijn vormen. Ze zijn overwegend ruimte draken. Zij zijn de grootste soort van alle draken die algemeen bekend zijn. Zij zullen je helpen met het beƫindigen van alle dingen die jou niet langer dienen. Bedank ze met bloemen, een ruimte object of tekening van sterren.

Water Draken

De water draken maken deel uit van het element water. Ze worden vaak geassocieerd met emoties. De verschijning van een van hen betekent meestal dat het tijd is om diep in jezelf te kijken, hoe jij je eigen emoties instant houd en hoe je hierin handelt naar je medemens. Bedank ze met water of zeewier.

Witten Draken

Deze worden vaak gezien als gaven van een goddelijk wezen. Witte draken zijn uitstekende vrienden in moeilijke tijden. Sommige hebben twee of drie hoofden. De verschijning betekent een geschenk vanuit de spirit wereld en een schouder om op te huilen. Bedank ze met dankbaarheid en lof.