Voer uw huisnummer in en bereken uw getal

Huisnummer:

 

Huisnummer 1

Wil je het heft in eigen handen nemen en zelf bepalen hoe je leven eruit komt te zien dan is dit getal het meest geschikt voor je. Je zal merken dat je beter vooruit komt met jezelf en makkelijker door het leven heen gaat.  Dit huisnummer is geschikt voor mensen die de leiding op zich durven te nemen en die relatief sterk in hun schoenen staan.

Huisnummer 2

Dit nummer heeft een rustige kalmerende uitstraling op mensen, echter ben je iemand die nooit stil kan zitten en altijd bezig is met handen en/of hoofd dat zou je hierdoor wel eens tegenwerking kunnen ondervinden zodat je niet zo goed uit de verf komt. Woont hier een gezin dan wordt er veel rekening gehouden met elkaar, er heerst rust en vrede en dat straalt het huis ook uit. Emoties en diepgang staan hier ook op het menu om besproken en ervaren te worden.

Huisnummer 3

Passie! Dat is wat bij nummer 3 hoort. Ben je creatief met de pen dan zul je hier goed gedijen, ook als je goed kunt acteren dan zit je hier aardig in je rol. Ben je een ondernemer met passie dan past nummer 3 ook goed bij je. Dit is ook het nummer van lessen leren in vertrouwen, loyaliteit. Mensen wat hier wonen zijn heel vaak druk met hun sociale leven en hebben veelal weinig tijd.

Huisnummer 4:

Discipline, dat is waar dit huis voor staat. Hier komt de wil in de mens naar boven, doelgerichtheid en constructie. Evenwicht in het gezin, mensen die aan een solide zaak bouwen zullen hier goed op hun plek zitten. Houd je van een gokje wagen en ben je een risiconemer dan zal dit nummer roet in het eten gaan gooien. Hier kunnen de dingen erg moeizaam gaan en haast geen uitspattingen kennen van veel gelukkige momenten.

Huisnummer 5:

Hectisch, das het sleutelwoord voor dit getal. Altijd druk druk druk, daardoor vaker dingen vergeten te doen. Rustige momenten zijn eerder uitzondering dan regel. Slaapproblemen kun je in een 5 huis ook gemakkelijker krijgen. Voor mensen die avontuurlijk zijn ingesteld is dit getal prima, reizen maken staat dit getal ook voor.

Huisnummer 6:

Hoffelijkheid, schoonheid die vindt je vaak terug bij mensen die hier wonen. Er heerst een mooie warme sfeer en daardoor ook geschikt voor een liefdevol gezinsleven. Het gevaar schuilt erin dat er stressvolle situaties kunnen ontstaan omdat er teveel verwacht wordt van vrienden en verwanten. Ben je vatbaar voor alcoholisme dan kun je beter niet in een 6 huis gaan wonen.

Huisnummer 7:

Spiritualiteit en het hoger leren vind je vaak terug in een 7 huis, persoonlijke ontwikkeling en educatie zal je hier terug vinden. Mensen in een 7 huis moeten er tegen kunnen om alleen te zijn/leven want dat hoort ook bij dit getal.

Huisnummer 8:

Succes, overvloed, zelfcontrole, perfectionisme dit zijn sleutelwoorden van een 8 huis. Uitermate geschikt voor zaken doen en handelen. Maar pas wel op dat je bij jezelf blijft en dat je niet gaat pronken met ander mans veren want dat word je dubbel en dik betaald gezet. Vaak wonen er mensen die van stijl en glamour houden en alles zal er ook perfect bijstaan. Verantwoordelijkheidsgevoel zal hier sterk aanwezig zijn en leidinggevende capaciteiten kunnen goed ontplooid worden in een 8 huis.

Huisnummer 9:

Hier verveel je je haast nooit, kunst, vermaak, filosofie, drama kom je hier tegen. De deur staat altijd open voor iedereen en voor lekker eten en drinken ben je ook op het juiste nummer! Hier wonen mensen die ergens voor staan of een bepaalde levensopvatting uitdragen. Ben je een terughoudend type dan zal je het hier moeilijk krijgen.