Liefdes getal

Bereken je liefdesgetal

   


 

1) Wees voorzichtig dat je niet té veeleisend bent! Laat de teugels wat vieren en geef je geliefde wat meer vrijheid om zichzelf ook te kunnen ontplooien. De komende tijd vooral de nadruk op liefde leggen en laat confrontaties niet escaleren maar praat het uit in liefde naar elkaar toe.

2) Dit liefdes getal laat jou zien dat je op de goede weg bent met elkaar. Misschien mag je de ander wel iets meer een steun in de rug geven en dan vooral op creatief gebied. Neem eens elf het voortouw en gooi een idee op tafel wat voor jullie beide de band nog hechter zal maken. Laat je dan ook niet zo snel afschepen met een nee, als dat wel het geval is dan zet je idee gewoon om in een doel en breng dat dan gewoon zelf ten uitvoer dus dan verras je geliefde gewoon met iets romantisch.

3) Jullie zijn een echte eenheid als team maar waak ervoor dat jullie niet in een sleur terecht komen. Blijf elkaar uitdagen en zorg voor een gezonde romantische spanning. Doe eens een keer iets wat je normaal niet doet, ga je grenzen verleggen.

4) Gezelligheid staat voorop, maar voeg er ook eens een vleugje romantiek of erotiek aan toe. Zo hou je het niet alleen gezellig maar ook spannend!

5) Stabiliteit is wat er nodig is, ga eens na waar de dingen niet in orde zijn en probeer daar een balans in te vinden. Als je het getal 5 trekt is het de komende tijd hard werken maar wat je zaait zul je ook echt gaan oogsten.

6) Wees voorzichtig is de boodschap van de 6. Er is iets echt niet in orde en je mag je zelf wel afvragen of je de juiste weg bewandeld. Zet alles eens op een rijtje en maak een keuze die goed voor jouzelf is.

7) Romantiek staat hoog in het vaandel maar vergeet niet dat de rest ook een belangrijke factor is. Je dagelijks leven mag niet onder de verliefdheid lijden dus zet af en toe ook die roze bril af en stap uit je droomwereld.

8) Je probeert iets te forceren wat niet kan, houd meer afstand en kijk dan wat er gaat gebeuren. Wees ook op je hoede want er liggen kapers op de loer. Luister goed naar je innerlijke gevoel en blijf in je eigen kracht staan dan zal je de juiste weg volgen.

9) Je moet niet zo eigenwijs zijn maar je mag ook eens een standpunt van de andere kant bekijken en er in rust en liefde over praten. Als je dat kunt doen zul je zien de relatie beter gaat en je in rustiger vaarwater terecht komt als je een ander niet altijd jou overtuiging wilt opdringen.