Een overzicht van de betekenis van Dubbele Getallen

 • 10.10 – Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in. Je kunt de engelen vragen om je te helpen met hun inzichten.
 • 11.11 – Denk aan wat je WEL wilt in je leven en richt je niet op wat je NIET wilt. Ook kan dit getal een nieuwe fase aanduiden op je spirituele pad dat je volgt.
 • 12.12 – Deze dubbele getallen geven aan dat je gemaakte plannen of ideeën staan op het punt om werkelijkheid te worden.
 • 13.13 – Lichtwerkers wees alert dat je positief blijft denken. Heb je hulp nodig vraag de engelen om raad.
 • 14.14 – Vertel je zorgen die je hebt aan de Engelen en richt je op de positieve dingen in je leven.
 • 15.15 – Mijd de negatieve dingen en richt je op de positieve, er gaan veranderingen aan komen op het spirituele pad en in je dagelijkse leven.
 • 16.16 – Blijf in evenwicht want het gaat goed en wellicht worden er zeer binnenkort wensen vervult die je al lange tijd hebt.
 • 17.17 – Ga zo door, het gaat prima vertellen deze dubbele getallen aan jou!!!
 • 18.18 – Er komt overvloed in je leven, op welke wijze dit is zal voor iedereen anders zijn.
 • 19.19 – Je hebt talent en ga door hiermee, het gaat zo goed dat je een stapje verder kunt hierin!
 • 20.20 – Heb vertrouwen erin dat alles goed komt, neem even wat meer rust en denk eens wat meer aan jezelf!
 • 21.21 – Denk aan de positieve gedachten en geloof in de ideeën die je hebt, je hebt nu de kracht om je leven positief te veranderen!
 • 22.22 – Houd vertrouwen erin want men werkt heel hard voor je en dit zal heel snel zichtbaar resultaat opleveren voor je.
 • 23.23 – Heb nog even geduld, richt je op de positieve dingen die je wilt voor jezelf in je leven. Het geluk zit eraan te komen als de dubbele getallen 23.23 ziet!

00.00 – Dit dubbel getal is een boodschap van de Engelen voor jou! Je bent één met de kosmos óf het heeft een speciale betekenis als je bijvoorbeeld een SMS of dergelijk krijgt van een ander…. Probeer te achterhalen wat deze boodschap betekent voor jou en koester deze of handel naar deze boodschap.

123 of 234 – Je gaat vooruit op een positieve wijze!!

432 of 321 dan ga je een stap terug in plaats van vooruit! Herpak jezelf en zet weer stappen vooruit!

567 of 789  – Je hebt een enorm grote stap voorwaarts gemaakt. Ga zo door je doet het fantastisch!

765 of 987 – Je hebt een grote stap achterwaarts gemaakt, zorg dat je achterhaald waarmee en zorg dat je weer vooruit gaat met de stappen.

112 – Vraag de gidsen om hulp. Er dient zich vandaag een situatie aan die je nog naar positief kunt draaien maar dan moet je wel om hulp vragen!

211 t/m 811 – Dit zijn waarschuwings- getallen dat er iets niet goed gaat. Hoe hoger het getal hoe fouter iets zal gaan die dag. Als het een laag getal is zoals 211 of 311 dan valt de schade op zich mee, kom je boven de 511 dan is het zaak dat je echt oppast hoe je handelt die dag. Het kan ook een financiële tegenvaller zijn die je verwachten mag.

911 – Wees vandaag zeer voorzichtig met wat je doet! De kans is zeer groot er iets echt fout gaat dus denk eerst even na voordat je iets doet of zegt vandaag of het ook wel echt goed aanvoelt. Het kan ook een financiële tegenvaller zijn die je verwachten mag.

Dit getal vraagt je om naar je hart te luisteren, hoe ver ben ik al en waar wil ik komen. Tijd is aangebroken om beslissingen te nemen en hulp te vragen aan anderen.

Privé leven: Dit getal geeft aan dat het beter is als je niet alleen bent. Je bent op je best als je dingen samen doet, bijvoorbeeld met een partner of vriend/vriendin. Heb je dit nog niet dan richt hier eens je aandacht op en vindt degene die je in balans brengt. Dit kan op allerlei gebieden zijn in je privé leven. Het is aan jou om te kijken in welk gebied er een “partner” nodig is.

Spiritueel: Er wordt jou kenbaar gemaakt dat het hoog tijd wordt om de ideetjes die al zo lang in je hoofd zitten nu eens echt vorm te geven. Durf de eerste stappen te zetten en ga ook op zoek naar iemand om mee samen te werken. De getallen staat ook in het spirituele voor samenwerking.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Geel en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een Tweeling dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Om meer in balans te zijn kun je overwegen om kleding met de kleuren licht roze en beige te dragen.

Totemdier: Orka, kanarie en panter kun je aanroepen voor hulp

Kaarskleur: Roze – Groen – Goud – Geel – Oranje

Kernwoorden: Samenwerking – Oude loslaten – Overwinnen – Kracht.

Er komen nieuwe kansen aan op het pad wat je nu gaat inslaan.

Privé leven: De getallen geven aan dat je goed bij je zelf moet blijven de komende tijd. Neem de tijd om je fundering solide te bouwen dan slaagt je kans ook die je krijgt. Zorg voor een goede balans in je hoofd en extra lichaamsbeweging die je lichaam en geest ont-stressen. Tijd maken voor leuke dingen doen met vrienden is ook iets om meer aandacht aan te besteden.

Spiritueel: Er komt een kleine groei aan, deze groei is een voorbode van een grotere groeispurt. Ben je er klaar voor? Dan zet je maar schrap want het kan snel gaan als de zaadjes eenmaal ontkiemt zijn. Nu moet je wel de plant water blijven geven dus ga oefenen en aan de slag met hetgeen wat je van boven aangereikt wordt.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Grijs en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een schorpioen of waterman dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in je liefdesleven.

Kleding: Oranje en bruin zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Octopus kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Geel – Paars – Zilver

Kernwoorden: Durven doen – Groei – Succes

Je krijgt alle steun en vertrouwen bij de opdrachten die je moet uitvoeren of om je te helpen met je gebeden te beantwoorden.

Privé leven: Het gaat allemaal een stukje makkelijker als je kleinere doelen stelt en daarop ook je focus legt. Orde is ook een ding waar je op mag letten de komende tijd. Durf nee te zeggen in situaties die je niet meer passen want soms ga je veel te lang door. De 33 geeft aan dat je ook veel meer naar je eigen gevoel mag (moet) luisteren.

Spiritueel: Je leerweg is vaak zwaar, houd voor ogen dat je anderen ermee kunt helpen. Zie dus het positieve er van in! Neem op tijd je rust als je het nodig hebt en zorg dat je energie op pijl blijft! Een onderwijzer schuilt in jou dus geef je kennis door als je ver genoeg bent op je weg. Kom op voor jezelf en neem de plek in die jou toekomt. Je bent zeer wijs dus vertrouw op je innerlijke en de kennis die je al bezit.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Beige, groen en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een boogschutter of vissen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou liefdesleven.

Kleding: Goud en brons zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Papegaai, kreeft en poema kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Wit – Zilver – Okergeel – Goud

Kernwoorden: Kracht – Durf – Eigenwaarde – Onderwijzer

Je wordt omringd door prachtige Zielen en je kunt hun om wijsheid vragen die je inzicht geven in oplossingen.

Privé leven: Liefde is hetgeen waarmee jij je omringen mag. Doe wat goed voelt voor jou en laat je leiden door je innerlijke stem. Zet je denken om in doen en ervaar de grote kracht die in je zit. Als je dit kunt bewerkstelligen dan zal je de mooie dingen in het leven meer gaan herkennen. Je mag hulp vragen aan de Zielen om je op deze weg te begeleiden.

Spiritueel: Dit getal geeft aan dat je op de juiste weg bezig bent. Het is tijd om meer kennis te vergaren. Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al wat beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht bezit die je nodig hebt hiervoor.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Rood, paars en blauw. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een stier weegschaal of ram dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben spiritueel gebied.

Kleding: Rood en goud zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Kaketoe kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Licht blauw – Paars – Goud

Kernwoorden: Groei – Vertrouwen – Avontuur

Er komt binnenkort een kleine verandering aan in je leven dus behoud de balans.

Privé leven: Veranderingen staan op het punt om je wat te laten wankelen. Zorg goed voor jezelf en je eigen balans! Dit kan op alle gebieden voorkomen in je privé leven dus kijk naar welk deel er nog werk te doen staat. Pak dit ook aan en laat het niet verslonzen dan blijf je het best in evenwicht.

Spiritueel: Vestig je aandacht op de basis, zorg voor een stevig en stabiel fundament. Kom maar even van de hoge toren af en blijf even wat meer op het Aardse gebied dan kun jij die verandering prima aan.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; blauw, zilver en wit . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een waterman of steenbok dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou liefdesleven.

Kleding: licht roze en wit zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Muis, raaf en luipaard kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Rood – Roze- Licht groen – Wit

Kernwoorden: Basis – Verandering – Balans

Richt je gedachten niet zo zeer op de materiële dingen in je leven, kijk af en toe wat meer naar je innerlijke zijn.

Privé leven: De tijd is daar dat je innerlijk een groei moet maken om je balans beter op orde te krijgen. Op mentaal vlak moet gewerkt worden. Neem de tijd om deze groei te maken, stap voor stap vooruit en hou van jezelf! Kijk naar je houding die je hebt en verbeter deze op de punten waar het nodig is.

Spiritueel: Het is een goed moment, als je dit getal ziet, om andere wegen te gaan verkennen op het paranormale vlak. Kijk waar je interesse heen uit gaat en ga nieuwe dingen leren. Verleg je grenzen en roest niet vast in oude gewoonten, stel jezelf open voor nieuwe ideeën en kijk wat dit je brengt.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; zalmroze. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een tweeling of kreeft dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Oker geel en mosgroen zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Adelaar en  leeuw kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Goud – Groen – Zilver – Geel

Kernwoorden: Oude loslaten – Groei – Ontdekken

Je zit op de goede weg dus ga door met je ingeslagen weg, maak je niet te veel zorgen.

Privé leven: Je zit wat te veel in je hoofd, steeds alles overdenken. Het gaat juist goed dus richt je aandacht op het “doen” dan zal je zien dat je nog meer balans gaat krijgen in je hoofd. Stel doelen en ga zorgen dat je die haalt dat werkt ook positief op je zelfvertrouwen. Verleg grenzen en geloof in je eigen krachten dan gaat alles nog beter!

Spiritueel: Je zit wat te dubben over bepaalde zaken maar kijk er eens op een andere manier heen. Stel je open voor een andere visie, neem daaruit wat goed aan voelt voor jou zodat je verder kunt groeien. Het gaat prima dus je mag nu je lat iets hoger leggen. Kracht heb je genoeg in jou dus laat die eens naar buiten komen en ga dromen waar maken.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; oker. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een vissen of schorpioen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Bloemen: Vrolijk je huis of werkplek op met de bloemkleuren roze, bruin, oker.

Totemdier: Duif kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Goud – Roze – Oranje

Kernwoorden: Groei – Grenzen verleggen

Er komt een verandering in je financiën, dit dubbel getal is meestal positief van aard.

Privé leven: Doe bewust je uitgaven en zorg dat er een juiste balans is in de inkomsten. Ga een cursus doen of school je bij zodat je een stapje hoger de ladder op mag gaan. Heb je een leuke hobby dan kijk eens of je daar extra inkomsten uit genereren kunt. Dit getal vraagt je om te kijken naar mogelijkheden om je inkomen te vergroten.

Spiritueel: Je mag aan de slag gaan om kansen te nemen waarmee je wat moet gaan verdienen. Als je werkt met je paranormale gaven (zoals fotoreading) mag je 25% van de inkomsten zelf houden, de rest moet je weggeven. Ga aan de slag om anderen te helpen in licht en liefde.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; groen, roze en turquoise . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een maagd of ram dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Groen en bruin zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Blauwe gaai en de uil kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Brons – Oranje – Licht groen – Bruin

Kernwoorden: Kansen – Basis – Ontplooiing

Ben je lichtwerker ? Dan sla een nieuwe weg in en ga aan de slag ermee!!!

Privé leven: Zorg voor een stevig fundament waarop je meer kunt gaan bouwen. Je staat op het punt om een nieuwe weg in te slaan. Pak deze nieuwe weg met gouden kansen en zorg ook dat je voldoende hulp vraagt als je die nodig hebt. Samen sta je sterk dus bundel de krachten maar blijf wel bij je eigen overtuigingen.

Spiritueel: Er wordt je gevraagd om een nieuwe weg in te slaan, onbekende dingen komen op je pad die je mag gaan leren. Je wordt klaargestoomd om veel meer voor mensen te gaan betekenen. Ga de leraar worden die de wereld nodig heeft, help mensen weer hun balans te vinden zodat de zon weer mag gaan schijnen voor hun. Jij moet het licht zijn want je kunt zo waanzinnig mooi schijnen!

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; zwart, oranje en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een stier of boogschutter dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou liefdesleven.

Kleding: Wit en goud zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Gems kun je aanroepen voor hulp.

Kaarskleur: Geel – Goud – Wit

Kernwoorden: Doen – kracht – Verandering

Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in. Je kunt de engelen vragen om je te helpen met hun inzichten.

Privé leven: Het gaat super in je privé leven, het word nu tijd om weer een stap verder te gaan in de plannen die je al aan het maken was. Ga nu over tot actie en maak de plannen werkelijkheid. Heb je hulp nodig vraag het dan!

Spiritueel: Een pas op de plaats maken is een goede optie. Nu is de tijd daar dat andere gebieden in je leven even voorrang hebben. Erna kun je weer volledig aan de slag op spiritueel gebied en ga dan eens nieuwe dingen uitproberen zodat je weer verder mag gaan groeien.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; beige, groen en bruin. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een weegschaal dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Blauw, beige en oranje zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Vleermuis en giraf kun je aanroepen om hulp.  

Kaarskleur: wit, beige

Kernwoorden: Overzicht – Groei – Kansen

Deze dubbele getallen vragen je om naar je hart te luisteren, hoe ver ben ik al en waar wil ik komen. Tijd is aangebroken om beslissingen te nemen en hulp te vragen aan anderen.

Privé leven: De getallen  geven aan dat het beter is als je niet alleen bent. Je bent op je best als je dingen samen doet, met een partner of vriend/vriendin bijvoorbeeld. Heb je dit nog niet dan richt hier eens je aandacht op en vindt degene die je in balans brengt. Dit kan op allerlei gebieden zijn in je privé leven. Het is aan jou om te kijken in welk gebied er een “partner” nodig is.

Spiritueel: Er wordt jou kenbaar gemaakt dat het hoog tijd wordt om de ideetjes die al zo lang in je hoofd zitten nu eens echt vorm te geven. Durf de eerste stappen te zetten en ga ook op zoek naar iemand om mee samen te werken. De getallen staat ook in het spirituele voor samenwerking. De 11 is ook een master getal, uitleg hierover kun je hier vinden.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Groen en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een kreeft dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Roze en groen zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Zwaan kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Roze – Groen – Goud – Geel – Oranje

Kernwoorden: Samenwerking – Oude loslaten – Overwinnen – Kracht.

Je gemaakte plannen of ideeën staan op het punt om werkelijkheid te worden.

Privé leven: De juiste vrienden zijn goud waard dus koester ze! Ga samen leuke dingen doen en spreek eens wat vaker af, dit ben je een beetje aan het verwaarlozen dus pak dit weer op!

Spiritueel: Rustig aan spiritueel want je neemt soms een beetje te veel hooi op je vork. Je staat altijd voor iedereen klaar maar je mag gerust ook selectief zijn met wie je wel helpt. Zo houd jij je energie veel beter in balans en behoud je veel beter je evenwicht spiritueel gebied.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Goud. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een tweeling dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven

Kledingkleur: Beige, oranje en wit zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Stier kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Brons Goud Kernwoorden: Genieten – Balans

Lichtwerkers wees alert dat je positief blijft denken. Heb je hulp nodig vraag de engelen om raad.

Privé leven: Je bent een alleskunner daarom kloppen de mensen altijd bij jou aan voor hulp. Zorg dat je hier een gezonde balans in vind en geef ook aan als je geen tijd hebt. Voldoende rustmomenten zijn ook zeer belangrijk voor jou, dan kun je weer even opladen!

Spiritueel: Op dit gebied kunnen de dingen heel snel gaan dus zorg goed dat je energie op pijl blijft. Neem voldoende afstand als dat nodig is van energievretende situaties. Focus op de positieve dingen dan blijf je het makkelijkst in balans.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; zwart. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een stier of schorpioen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Zwart en zilver zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Haan, Krokodil en Panter kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: geel wit

Kernwoorden: Balans – Rust – Turbulent

Vertel je zorgen die je hebt aan de Engelen en richt je op de positieve dingen in je leven.

Privé leven: Je raast maar door het leven alsof je tijd te kort hebt, dan plan eens wat minder in zodat je op adem kunt komen. Meer tijd met je familie doorbrengen is wat het getal 14 je ook wilt meegeven. Maak ook een tijd vrij om gewoon niks te doen zodat jij ook even je hoofd kunt leegmaken.

Spiritueel: Met ups en downs heb je momenteel te maken, je hebt je energiebalans niet op orde. Let eens op welke dingen jou té veel energie kosten en ga op onderzoek uit of je het anders kunt doen.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een stier, kreeft of waterman dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven

Kleding: Geel en goud zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Aap kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Blauw paars

Kernwoorden: Te druk – Familie – Evenwicht

Mijd de negatieve dingen en richt je op de positieve, er gaan veranderingen aan komen op het spirituele pad en in je dagelijkse leven.

Privé leven: Je legt de focus té veel op bepaalde zaken, behoud wel het overzicht want dit dreig je te verliezen daardoor. Neem meer afstand dan kun je alles veel beter overzien en zal het gemakkelijker zijn om de dingen de juiste richting op te sturen.

Spiritueel: Als je inzichten nodig hebt mag je best hulpmiddelen gebruiken zodat je heldere antwoorden krijgt. Ook heb jij een krachtig innerlijk gevoel, deze is ook een hele goede raadgever voor jou. Luister naar je eigen gevoel dan weet je ook of iets in orde is voor jou.

Kristal – edelsteen kleur: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; oranje, bruin en goud . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een waterman dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven

Kleding: Bruin en beige zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Koekoeksvogel kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Donker rood – Goud

Kernwoorden: Veranderingen – Vertrouwen

Blijf in evenwicht want het gaat goed en wellicht worden er zeer binnenkort wensen vervult die je al lange tijd hebt.

Privé leven: Het getal 16 geeft aan dat je op sommige gebieden er wel wat doorheen zit, kracht is wat je nodig hebt om te overwinnen. Je ziet dit getal omdat je gebeden worden verhoord! Zoek nu in je leven de dingen op die een positieve invloed hebben en ga van daaruit steeds weer een stap verder de goede kant op!

Spiritueel: Op dit gebied ben je al heel ver, vertrouw op jezelf dat je het super doet! En binnenkort kan het zijn dat er zomaar een nieuwe kans op je pad komt dus zorg dat je er klaar voor bent.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; bruin en wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een leeuw of vissen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Oker en lila zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Gems kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Paars

Kernwoorden: Kracht – Overwinnen – Succes

Ga zo door, het gaat prima!!!

Privé leven: Jij hebt je zaken best goed op orde, je behoud goed het overzicht en de balans. Let je wel een beetje op dat je niet té perfectionistisch gaat worden want dat kost alleen maar energie. Soms de teugels eens wat laten vieren mag best hoor.

Spiritueel: Op dit gebied doe je het ook prima, dus ga eens aan de slag met wat moeilijkere dingen te leren. Rustig aan stap voor stap zoals het goed voelt voor jou dan lukt het wel en heb je weer een mooi groeimoment. En je krijgt ook de groeten van een overleden dierbare!

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; goud, wit en licht groen. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een ram dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou liefdesleven

Kleding: Groen, grijs en oranje zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Paard en Orka kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Goud – Paars

Kernwoorden: Groeien – Genieten – Evenwicht

Er komt overvloed in je leven, op welke wijze dit is zal voor iedereen anders zijn.

Privé leven: Er zit een nieuwe vriendschap aan te komen dit zal je veel vreugde gaan brengen. Het getal 18 laat ook weten dat het tijd wordt om beslissingen te nemen in je privé leven, dit kan ook zijn dat je gaat starten met een cursus of een bijscholing voor je werk.

Spiritueel: Je mag een stap verder in hetgeen waar je al mee bezig bent, jou wordt gevraagd om te gaan onderzoeken op welk gebied je verder wilt gaan groeien. Ook mag jij je meer bezig gaan houden met kaarsen en de genezende krachten ervan te gaan ervaren.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; wit, zilver . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een maagd of schorpioen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven

Kledingkleur: Paars en wit zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Tijger en Uil kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Wit

Kernwoorden: Verandering – Beslissingen nemen

Je hebt talent en ga door hiermee, het gaat zo goed dat je een stapje verder kunt hierin!

Privé leven: Er is een onbalans in je privé leven, ga hier mee aan de slag zodat alles weer in orde is of komt. Het kan even wat tijd van je vergen maar dat heeft de situatie ook nodig. Zorg dat je goed in je positieve energie blijft staan.

Spiritueel: Je bent zo veel gegroeid in je spirituele zijn dat je rustig een stap verder mag hiermee. Laat die twijfels maar voor wat het is en ga gewoon doen! Je bent sterk en krachtig genoeg om deze stappen te kunnen maken. Alle steun krijg je ook van je overleden dierbaren, zij zullen je bijstaan hiermee.

Kristal – edelsteen kleur: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; goud en brons . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een tweeling dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Bruin en goud zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Zeepaardje en Lieveheersbeestje kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Rood – Goud

Kernwoorden: Onbalans – Tijd – Kracht

Heb vertrouwen erin dat alles goed komt, neem even wat meer rust en denk eens wat meer aan jezelf!

Privé leven: Ga eens erop uit de natuur in, even wat tijd voor jezelf vrij maken. Een flinke bos of strand wandeling kan al heel veel stress wegnemen en je hoofd weer lekker leegmaken. Ga meer van zulke momenten inplannen dan kom je sneller weer in balans.

Spiritueel: Ook op dit gebied is het natuurlijk leuker als je een vriend of vriendin hebt met wie je dit kunt delen. Het getal 20 geeft jou aan dat het tijd wordt voor een spirituele partner zodat je een flinke groeispurt kunt gaan maken en daarbij krijg je natuurlijk alle steun van de engelen om jou heen.

Kristal – edelsteen kleur: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; roze en paars. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een steenbok of ram dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Blauw, wit en zilver zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Olifant kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Blauw – Roze

Kernwoorden: Groeien – Partner – Geestelijke balans

Denk aan de positieve gedachten en geloof in de ideeën die je hebt, je hebt nu de kracht om je leven positief te veranderen!

Privé leven: Kom uit je hoofd en ga de dingen nu eens doen, je bent veel te veel alles aan het overdenken en dit kost zoveel energie. Schrijf je ideeën op een papier zodat jij je hoofd kunt leegmaken. En start vandaag nog met je leven vorm te geven zoals jij het echt wilt hebben.

Spiritueel: Luister naar de tekens die de engelen je geven, soms zie je het wel maar doe je er niks mee. Als je er meer aandacht aan geeft dan zul je zien dat je sneller weer je leven in balans hebt.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; oranje en wit . Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een kreeft dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven

Kledingkleur: Groen en roze zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Pinguïn kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Geel – Wit

Kernwoorden: Actieve houding – Vormgeven – Durven

Er komen nieuwe kansen aan op het pad wat je nu gaat inslaan.

Privé leven: De getallen geven aan dat je goed bij je zelf moet blijven de komende tijd. Neem de tijd om je fundering solide te bouwen dan slaagt je kans ook die je krijgt. Zorg voor een goede balans in je hoofd en extra lichaamsbeweging die je lichaam en geest ont-stressen. Tijd maken voor leuke dingen doen met vrienden is ook iets om meer aandacht aan te besteden.

Spiritueel: Er komt een kleine groei aan, deze groei is een voorbode van een grotere groeispurt. Ben je er klaar voor? Dan zet je maar schrap want het kan snel gaan als de zaadjes eenmaal ontkiemt zijn. Nu moet je wel de plant water blijven geven dus ga oefenen en aan de slag met hetgeen wat je van boven aangereikt wordt. De 22 is ook een master getal, uitleg hierover kun hier vinden

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; Groen, parelmoer. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een schorpioen dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou liefdesleven.

Kleding: Zwart, paars en goud zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Totemdier: Das kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Geel – Paars – Zilver

Kernwoorden: Durven doen – Groei – Succes

Heb nog even geduld, richt je op de positieve dingen die je wilt voor jezelf in je leven. Het geluk zit eraan te komen!

Privé leven: Houd je zaakjes goed op orde en ga plannen maken! Het is nu tijd om nieuwe ideeën te gaan ontwikkelen, een nieuwe keuken of misschien een huis uitbreiden? Nu is de tijd om hier plannen voor te maken en deze óók in gang te gaan zetten.

Spiritueel: Dingen kunnen voor je gevoel veel te snel gaan maar weet dat je alleen krijgt wat je aankunt. Heb er vertrouwen in dat je er veel sterker uit komt. De balans ga je vanzelf vinden dus maak je geen zorgen.

Kristal – edelsteen: Geel en Roze

Sterrenbeeld: Ben je een kreeft of leeuw dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Geel, goud, zilver en brons tinten zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven

Totemdier: Nachtvlinder en Jaguar kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Brons en Geel

Kernwoorden: Ideeën uitwerken – Vooruitgang – Dromen

Maak even een pas op de plaats!

Privé leven: Het is een roerige tijd die eraan zit te komen en dat merk je nu al een beetje. Houd je aan je plannen die je maakt of nog gaat maken dan heb je alles het meeste onder controle. Dingen gaan voorlopig niet zonder slag of stoot. Hou vol want dan ga je de vruchten ervan plukken

Spiritueel: Je gaat steeds meer open staan voor de paranormale wereld. Dit houd ook in dat je meer mag gaan oefen met hetgeen dat je aangereikt krijgt. Doe dit voorlopig wel met mate want je privéleven kost momenteel ook veel energie.

Kristal – edelsteen: Parelmoer – Zwart – Grijs/zilver –  lichtgroen

Sterrenbeeld: Ben je een waterman of boogschutter dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben op spiritueel gebied.

Kleding: Blauw, grijs, zwart, bruin en roze tinten zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven

Totemdier: Kameleon kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Oranje en Goud

Kernwoorden: Spirituele groei – Geduld – Doorzettingsvermogen

Dit is een geweldig mooi getal! Maar zorg dat evenwicht bewaard blijft!

Privé leven: Het wordt tijd dat je jou familie even op de eerste plaats neerzet want je ben hun aan het verwaarlozen dus geef ze eens even meer aandacht! Ga eens een dagje er op uit met je gezin en maak plezier!

Spiritueel: Het ingeslagen pad is prima, het zal voorlopig maar heel langzaam vooruitgaan maar dat is goed zo! Leg voor jezelf eens een inzichtenkaart of vraag een ander om dit voor jou te doen. Je mag ook wat meer tijd besteden aan ontspanning voor lichaam en geest.

Kristal – edelsteen: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; groen, paars of wit. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een stier of ram dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kleding: Groen en bruin tinten zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven

Totemdier: Witte draak kun je aanroepen om hulp.

Kaarskleur: Geel, Oranje en Blauw

Kernwoorden: Aandacht – Passie – Vertrouwen

De dubbele getallen 111 en 1111 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden, dit kunnen middelgrote tot grote veranderingen zijn.

Kernwoorden: Samenwerking – Oude loslaten – Overwinnen – Kracht.

Kaars kleuren: Roze – Groen – Goud – Geel – Oranje

Interieur tip : Houd de muren licht van kleur, beige en wit gaan goed samen voor de 1 getallen.

Er komen nieuwe plannen aan en je gaat een nieuwe fase in. Je kunt de engelen vragen om je te helpen met hun inzichten.

Privé leven: Het gaat super in je privé leven, het word nu tijd om weer een stap verder te gaan in de plannen die je al aan het maken was. Ga nu over tot actie en maak de plannen werkelijkheid. Heb je hulp nodig vraag het dan!

Spiritueel: Een pas op de plaats maken is een goede optie. Nu is de tijd daar dat andere gebieden in je leven even voorrang hebben. Erna kun je weer volledig aan de slag op spiritueel gebied en ga dan eens nieuwe dingen uitproberen zodat je weer verder mag gaan groeien.

Kristal – edelsteen kleur: Om meer in balans te blijven kun je overwegen om een steen te dragen van de volgende kleur; beige, groen en bruin. Je mag ook een combinatie van deze kleuren nemen, zorg dan wel dat deze elkaar aanvullen.

Sterrenbeeld: Ben je een weegschaal dan zul je merken dat dit getal een positief voordeel zal hebben in jou privé leven.

Kledingkleur: Blauw, beige en oranje zullen je helpen om meer in evenwicht te blijven.

Bloemenkleur: Vrolijk je huis of werkplek op met de bloemkleuren wit en geel.

Totemdier: Vleermuis en giraf kun je aanroepen voor hulp.  

Kaarskleur: wit, beige

Kernwoorden: Overzicht – Groei – Kansen

Er komen nieuwe kansen aan op het pad wat je nu gaat inslaan.

Privé leven: De getallen geven aan dat je goed bij je zelf moet blijven de komende tijd. Neem de tijd om je fundering solide te bouwen dan slaagt je kans ook die je krijgt. Zorg voor een goede balans in je hoofd en extra lichaamsbeweging die je lichaam en geest ont-stressen. Tijd maken voor leuke dingen doen met vrienden is ook iets om meer aandacht aan te besteden.

Spiritueel: Er komt een kleine groei aan, deze groei is een voorbode van een grotere groeispurt. Ben je er klaar voor? Dan zet je maar schrap want het kan snel gaan als de zaadjes eenmaal ontkiemt zijn. Nu moet je wel de plant water blijven geven dus ga oefenen en aan de slag met hetgeen wat je van boven aangereikt wordt. De 22 is ook een master getal, uitleg hierover kun hier vinden.

De dubbele getallen 222 en 2222 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 22.

Kernwoorden: Durven doen – Groei – Succes

Kaars kleuren: Geel – Paars – Zilver

Interieur tip : Breng kleur in huis, vrolijke levendige kleuren zoals geel zijn een aanvulling voor deze getallen.

Je krijgt alle steun en vertrouwen bij de opdrachten die je moet uitvoeren of om je te helpen met je gebeden te beantwoorden.

Privé leven: Het gaat allemaal een stukje makkelijker als je kleinere doelen stelt en daarop ook je focus legt. Orde is ook een ding waar je op mag letten de komende tijd. Durf nee te zeggen in situaties die je niet meer passen want soms ga je veel te lang door. De 33 geeft aan dat je ook veel meer naar je eigen gevoel mag (moet) luisteren.

Spiritueel: Je leerweg is vaak zwaar, houd voor ogen dat je anderen ermee kunt helpen. Zie dus het positieve er van in! Neem op tijd je rust als je het nodig hebt en zorg dat je energie op pijl blijft! Een onderwijzer schuilt in jou dus geef je kennis door als je ver genoeg bent op je weg. Kom op voor jezelf en neem de plek in die jou toekomt. Je bent zeer wijs dus vertrouw op je innerlijke en de kennis die je al bezit. De 33 is ook een master getal, uitleg hierover kun je hier vinden.

De dubbele getallen 333 en 3333 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 33.

Kernwoorden: Kracht – Durf – Eigenwaarde – Onderwijzer

Kaars kleuren: Wit – Zilver – Okergeel – Goud

Interieur tip: Mooie dingen in huis laten jou hart stralen!

Je wordt omringd door prachtige Zielen en je kunt hun om wijsheid vragen die je inzicht geven in oplossingen.

Privé leven: Liefde is hetgeen waarmee jij je omringen mag. Doe wat goed voelt voor jou en laat je leiden door je innerlijke stem. Zet je denken om in doen en ervaar de grote kracht die in je zit. Als je dit kunt bewerkstelligen dan zal je de mooie dingen in het leven meer gaan herkennen. Je mag hulp vragen aan de Zielen om je op deze weg te begeleiden.

Spiritueel: Deze dubbele getallen geven aan dat je op de juiste weg bezig bent. Het is tijd om meer kennis te vergaren. Ga iets nieuws leren of verdiep je in een discipline die je al wat beheerst zodat je er nóg beter in wordt. Je mag vertrouwen hebben in jezelf dat je de kracht bezit die je nodig hebt hiervoor.

De dubbele getallen 444 en 4444 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 44.

Kernwoorden: Groei – Vertrouwen – Avontuur

Kaars kleuren: Licht blauw – Paars – Goud

Interieur tip: Ruim op en breng rust in je huis. Pasteltinten hebben een rustgevende uitstraling, dus verf eens een muur in een pastel tint. Combineer dit met passende accessoires zodat je een perfecte balans hebt in een ruimte

Er komt binnenkort een middelgrote verandering aan in je leven dus behoud de balans.

Privé: Veranderingen staan op het punt om je wat te laten wankelen. Zorg goed voor jezelf en je eigen balans! Dit kan op alle gebieden voorkomen in je privé leven dus kijk naar welk deel er nog werk te doen staat. Pak dit ook aan en laat het niet verslonzen dan blijf je het best in evenwicht.

Spiritueel: Vestig je aandacht op de basis, zorg voor een stevig en stabiel fundament. Kom maar even van de hoge toren af en blijf even wat meer op het Aardse gebied dan kun jij die verandering prima aan.

De dubbele getallen 555 en 5555 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 55.

Kernwoorden: Basis – Verandering – Balans

Kaars kleuren: Rood – Roze- Licht groen – Wit

Interieur tip: Bruine kleuren zullen je beter doen aarden, deze mag je combineren met goudkleurige accenten.

Richt je gedachten niet zo zeer op de materiële dingen in je leven, kijk af en toe wat meer naar je innerlijke zijn.

Privé: De tijd is daar dat je innerlijk een groei moet maken om je balans beter op orde te krijgen. Op mentaal vlak moet gewerkt worden. Neem de tijd om deze groei te maken, stap voor stap vooruit en hou van jezelf! Kijk naar je houding die je hebt en verbeter deze op de punten waar het nodig is.

Spiritueel: Het is een goed moment, als je dit getal ziet, om andere wegen te gaan verkennen op het paranormale vlak. Kijk waar je interesse heen uit gaat en ga nieuwe dingen leren. Verleg je grenzen en roest niet vast in oude gewoonten, stel jezelf open voor nieuwe ideeën en kijk wat dit je brengt.

De dubbele getallen 666 en 6666 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 66.

Kernwoorden: Oude loslaten – Groei – Ontdekken

Kaars kleuren: Goud – Groen – Zilver – Geel

Interieur tip: warme kleuren en gezelligheid zal je goed doen in huis

Je zit op de goede weg dus ga door met je ingeslagen weg, maak je niet te veel zorgen.

Privé: Je zit wat te veel in je hoofd, steeds alles overdenken. Het gaat juist goed dus richt je aandacht op het “doen” dan zal je zien dat je nog meer balans gaat krijgen in je hoofd. Stel doelen en ga zorgen dat je die haalt dat werkt ook positief op je zelfvertrouwen. Verleg grenzen en geloof in je eigen krachten dan gaat alles nog beter!

Spiritueel: Je zit wat te dubben over bepaalde zaken maar kijk er eens op een andere manier heen. Stel je open voor een andere visie, neem daaruit wat goed aan voelt voor jou zodat je verder kunt groeien. Het gaat prima dus je mag nu je lat iets hoger leggen. Kracht heb je genoeg in jou dus laat die eens naar buiten komen en ga dromen waar maken.

De dubbele getallen 777 en 7777 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 77.

Kernwoorden: Groei – Grenzen verleggen

Kaars kleuren: Goud – Roze – Oranje

Interieur tip: Verzet eens wat meubels en creëer zo weer een nieuwe look. Een andere kleur accessoires kan net voor de goede balans zorgen in je huis.

Er komt een verandering in je financiën, deze dubbele getallen zijn meestal positief van aard.

Privé: Doe bewust je uitgaven en zorg dat er een juiste balans is in de inkomsten. Ga een cursus doen of school je bij zodat je een stapje hoger de ladder op mag gaan. Heb je een leuke hobby dan kijk eens of je daar extra inkomsten uit genereren kunt. Dit getal vraagt je om te kijken naar mogelijkheden om je inkomen te vergroten.

Spiritueel: Je mag aan de slag gaan om kansen te nemen waarmee je wat moet gaan verdienen. Als je werkt met je paranormale gaven (zoals fotoreading) mag je 25% van de inkomsten zelf houden, de rest moet je weggeven. Ga aan de slag om anderen te helpen in licht en liefde.

De dubbele getallen 888 en 8888 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 88.

Kernwoorden: Kansen – Basis – Ontplooiing

Kaars kleuren: Brons – Oranje – Licht groen – Bruin

Interieur tip: Houd je huis levendig met de prachtige kleuren van bloemen en planten.

Ben je lichtwerker ? Dan sla een nieuwe weg in en ga aan de slag ermee!!!

Privé: Zorg voor een stevig fundament waarop je meer kunt gaan bouwen. Je staat op het punt om een nieuwe weg in te slaan. Pak deze nieuwe weg met gouden kansen en zorg ook dat je voldoende hulp vraagt als je die nodig hebt. Samen sta je sterk dus bundel de krachten maar blijf wel bij je eigen overtuigingen.

Spiritueel: Er wordt je gevraagd om een nieuwe weg in te slaan, onbekende dingen komen op je pad die je mag gaan leren. Je wordt klaargestoomd om veel meer voor mensen te gaan betekenen. Ga de leraar worden die de wereld nodig heeft, help mensen weer hun balans te vinden zodat de zon weer mag gaan schijnen voor hun. Jij moet het licht zijn want je kunt zo waanzinnig mooi schijnen!

De dubbele getallen 999 en 9999 geven aan dat de verandering die plaats gaan vinden groter zijn dat bij de 99.

Kernwoorden: Doen – kracht – Verandering

Kaars kleuren: Geel – Goud – Wit

Interieur tip: Vrolijke kleuren combineren met Aardse tinten en een vleugje romantiek maken je huis uniek.